IDI NA B2B APLIKACIJE

Fotonaponska hibrida

Moderni hibridni invertori za kućnu i komercijalnu primenu.

Optimizacija vaših prednosti od fotonapona!

Hibridni pretvarač je moderno rešenje koje kombinuje prednosti tradicionalnog mrežnog sistema sa punktnim radom. Korišćenjem u fotonaponskoj instalaciji možete postići potpunu energetsku nezavisnost!

Zašto se isplati kupiti hibride sa našom aplikacijom?

Pogodnost, sigurnost i pažljivo odabrani raspon mogućnosti!

Nezavisnost

Zahvaljujući upotrebi EPS funkcije izvora napajanja u nuždi, hibridni pretvarači omogućavaju korišćenje uskladištene energije u slučaju nestanka struje.

Najviši kvalitet

Svaki proizvod dostupan u našoj aplikaciji je verifikovan u smislu ispunjavanja strogih standarda kvaliteta.

Svestranost

Hibridni pretvarači rade sa širokim spektrom skladištenja energije

Udobnost

Upravljajte svojim energetskim resursima na daljinu!

Pogledajte kako je lako izabrati hibridni pretvarač u našoj aplikaciji!

Da li ste iskusan instalater i savremena rešenja u fotonapone za vas nisu tajna? Tada će imati koristi od opcije „Brza kupovina”! Nekoliko klikova i oprema koja vama nedostaje će krenuti na put do vaših ruku! Međutim, ako sumnjate da li će hibridni pretvarač biti kompatibilan sa drugim komponentama fotonaponske instalacije, koristite pomoć virtuelnog savetnika. Na ovom putu saradnje, mi ćemo vam reći kako da izaberete pravi set. Više informacija o radu našeg rešenja dostupno je u kartici „O aplikaciji“.

Imaš više pitanja?

Naši savetnici čekaju vašu prijavu!

Izaberite na multifunkcionalnost!

Hibridni pretvarači su uređaji koji obezbeđuju energetsku nezavisnost. Zahvaljujući svojoj inovativnoj strukturi, omogućavaju skladištenje viška proizvedene energije u akumulatorama. Zahvaljujući tome, investitor ima stalan pristup električnoj energiji, čak iu slučaju nestanka električne mreže. Ovo rešenje će raditi u svim uslovima. U našoj ponudi su i dodatni dodaci koji olakšavaju korišćenje invertera: moduli za wifija, brojila i baterije.

Budite ispred konkurencije i uključite hibridne instalacije u svoje projekte odmah!

Radimo na ovoj funkcjonalnost

Izvinite, opisane funkcionalnosti će biti dodate u sledećoj verziji naše aplikacije. Uskoro ćete moći ga koristiti. Ipak već sada vas pozivamo na ostale funkcije „O aplikacije“ ili „Kontakt“ – naši savetnici su vam na raspolaganju.