IDI NA B2B APLIKACIJE

Fotovoltaika

Fotonaponski moduli, pretvarači, noseće konstrukcije, optimizatori, solarni kablovi,
Ubezbeđenja – ovo su samo neki od materijala koji se mogu naći u ovom odeljku.

Želimo da svaki instalater može da završi kompletan set za izgradnju PV instalacije na jednom mestu.

Moduli koje nudimo uključeni su u Bloomberg Tier 1 listu, što obezbeđuje njihov visok kvalitet i efikasnost. Invertori imaju minimalnu 10-godišnju garanciju i podršku u Poljskoj. U našem asortimanu imamo sertifikovane konstrukcije posvećene svakom krovnom pokrivaču. SOLITAN je i izbor okvira za postavljanje u zemlji, bez obzira na raspored solarnih
panela u projektu.

Zašto je vredno kupovati sa našom aplikacijom?

Pogodnost, sigurnost i pažljivo odabrani raspon mogućnosti!

Duge garancije

Tražite module i pretvarače sa dugim garancijama? Došli ste na odlično mesto!

Najviši kvalitet

Najviši kvalitet Mi distribuiramo proizvode samo renomiranih proizvođača!

Certifikati

Naš asortiman ispunjava stroge standarde otpornosti na PID efekat, LID, amonijak i druge faktore. Proverite detalje!

Deklaracija o usaglašenosti

Svaki proizvod dostupan u aplikaciji SOLITAN ima deklaraciju o usaglašenosti koja mu omogućava da se koristi u Evropskoj Uniji.

Naša aplikacija vam omogućava da Vršite kupovine u dva modula

„Brza kupovina“ je rešenje namenjeno instalaterima koji znaju kako da pravilno odaberu komponente za izgradnju fotonaponske elektrarne. Uz pomoć virtuelnog savetnika kompletiraćemo sve potrebne materijale uz garanciju međusobne kompatibilnosti. Pomažemo u organizaciji montaže i pružamo stručnu podršku u svakoj fazi kompletiranja uređaja. Više informacija o radu našeg rešenja dostupno je u kartici „O aplikaciji“.

Imate li više pitanja?

Naši savetnici čekaju vašu prijavu!

Kladite se na visok kvalitet!

Životni vek fotonaponske instalacije je najmanje 25 godina. Da li će ovo vreme biti mirno i bezbedno zavisi od pravilnog izbora komponenti. Loše konfigurisani uređaji ili
nekvalitetni materijali mogu biti neuspešni. Ovo se pretvara u nezadovoljstvo krajnjeg korisnika i potrebu za pružanjem usluga održavanja.

Kada kupujete u SOLITAN-u, možete biti sigurni da će vaše fotonaponske instalacije preživeti teške vremenske uslove i protok vremena. Fokusiramo se na solidnu izradu.

Pozivamo vas da se upoznate sa našom ponudom! Radimo sa fabrikama širom sveta. Kod nas nećete imati problema sa dostupnošću robe.

Radimo na ovoj funkcjonalnost

Izvinite, opisane funkcionalnosti će biti dodate u sledećoj verziji naše aplikacije. Uskoro ćete moći ga koristiti. Ipak već sada vas pozivamo na ostale funkcije „O aplikacije“ ili „Kontakt“ – naši savetnici su vam na raspolaganju.