IDI NA B2B APLIKACIJE

Ogromno iskustvo, bogata baza materijala i prijatan pristup kupcu.

Sve je to naša snaga i obeležje koje ćete ceniti od prvog dana saradnje sa brendom SOLITAN. Dugi niz godina smo dostupni na tržištu i savršeno razumemo koliko je siguran izvor snabdevanja fotonaponskim uređajima važan za razvoj kompanija.

U našem fotonaponskom skladištu pronaći ćete sve što vam potrebne materijala za izgradnju fotonaponskih instalacija.

Pružamo visoku dostupnost inovativnih rešenja, uključujući baterije, hibridne pretvarače i punjače. U svakodnevnom radu koristimo naše ključne resurse, odnosno intelektualne, tehničke i logističke resurse. Kombinujemo ih sa intuitivnim tehnologijama i otvorenošću za glasove naših kupaca. Zahvaljujući tome, poslujemo u atmosferi punoj poverenja, mira i dobre komunikacije.

Saradnja sa SOLITAN-om je:

  • Intuitivna aplikacija
  • Pomoć virtuelnog savetnika
  • Visoka dostupnost fotonaponskih uređaja
  • Duge garancije
  • Konkurentne cene
  • Renomirani proizvođači

SOLITAN se bavi distribucijom fotonaponskih materijala iz fabrika u celom svetu

Zahvaljujući našem velikom iskustvu, otvorili smo distributivne kanale sa najvažnim brendovima. Standardi koji se koriste u procesu proizvodnje i iskustvo proizvođača na tržištu su garancija da će izgrađena fotonaponska instalacija funkcionisati efikasno tokom dužeg perioda. Svaki elemenat asortimana ima neophodne sertifikate i deklaracije o usaglašenosti koje omogućavaju upotrebu kako u Poljskoj tako i širom sveta. Naša ponuda uključuje i rešenja za budućnost

Imaš više pitanja?

Naši savetnici čekaju vašu prijavu!

Naš tim

Agata Wódczak

Ključ za menadžer naloga

Odgovoran sam za uspostavljanje i održavanje stalnih kontakata sa strateškim klijentima. Svakodnevno se bavim određivanjem detaljnih uslova saradnje i nadzorom njenog pravilnog toka. Odlikuje me širok pogled i pre svega posvećenost realizaciji zadataka. Važno mi je da vodim računa o strategiji kompanije.

Kamila Lewandowska

Ključ za menadžer naloga

Kao klijent menadžer, brinem o najboljoj mogućoj usluzi za kompanije koje sarađuju sa nama. Ukoliko nekom od vas zatreba pomoć ili informacija o porudžbini, ili ima pitanja u vezi sa dostupnošću robe, stojim vam na raspolaganju. U moje dužnosti spada i podrška odeljenju prodaje i marketinga.

Adrian Dudziński

Ključ za menadžer naloga

Specijalizovan je za odeljenje prodaje i izvršava porudžbine. Moj domen je da pružim pouzdane informacije o našoj kompaniji i profesionalnu korisničku podršku, kako bi kvalitet prodaje bio na najvišem nivou.

Krzysztof Słomiński

Menadžer logistike

Kao rukovodilac logistike, nadgledam rad celog odeljenja i magacinske službe. Stalo mi je do što bolje efikasnosti izvršenja porudžbina, kao i svih pitanja vezanih za organizaciju transporta i skladištenja naše robe.

Izgradite vašu fotonaponsku instalaciju są nama!

Tajna pravilnog napravljenja PV instalacije leži u pravilnom izboru komponenata. Rešenja koja predlažemo su suština saradnje stručnjaka iz više oblasti. Naši građevinski inženjeri, električari, laboratorijski tehničari, krovopokrivači, dugogodišnji izvođači fotonaponskih sistema, metodično rade na stvaranju kompatibilnih i bezbednih proizvoda u
korisćenju. Inspirisani trenutnim potrebama tržišta, dizajniramo rešenja sa visokim faktorom veka trajanja i konkurentnim cenama. Zahvaljujući ovom pristupu, želimo da doprinesemo:

Radimo na ovoj funkcjonalnost

Izvinite, opisane funkcionalnosti će biti dodate u sledećoj verziji naše aplikacije. Uskoro ćete moći ga koristiti. Ipak već sada vas pozivamo na ostale funkcije „O aplikacije“ ili „Kontakt“ – naši savetnici su vam na raspolaganju.