IDI NA B2B APLIKACIJE

Ogromno iskustvo, bogata baza materijala i prijatan pristup kupcu.

Sve je to naša snaga i obeležje koje ćete ceniti od prvog dana saradnje sa brendom SOLITAN. Dugi niz godina smo dostupni na tržištu i savršeno razumemo koliko je siguran izvor snabdevanja fotonaponskim uređajima važan za razvoj kompanija.

U našem fotonaponskom skladištu pronaći ćete sve što vam potrebne materijala za izgradnju fotonaponskih instalacija.

Pružamo visoku dostupnost inovativnih rešenja, uključujući baterije, hibridne pretvarače i punjače. U svakodnevnom radu koristimo naše ključne resurse, odnosno intelektualne, tehničke i logističke resurse. Kombinujemo ih sa intuitivnim tehnologijama i otvorenošću za glasove naših kupaca. Zahvaljujući tome, poslujemo u atmosferi punoj poverenja, mira i dobre komunikacije.

Saradnja sa SOLITAN-om je:

  • Intuitivna aplikacija
  • Pomoć virtuelnog savetnika
  • Visoka dostupnost fotonaponskih uređaja
  • Duge garancije
  • Konkurentne cene
  • Renomirani proizvođači

SOLITAN se bavi distribucijom fotonaponskih materijala iz fabrika u celom svetu

Zahvaljujući našem velikom iskustvu, otvorili smo distributivne kanale sa najvažnim brendovima. Standardi koji se koriste u procesu proizvodnje i iskustvo proizvođača na tržištu su garancija da će izgrađena fotonaponska instalacija funkcionisati efikasno tokom dužeg perioda. Svaki elemenat asortimana ima neophodne sertifikate i deklaracije o usaglašenosti koje omogućavaju upotrebu kako u Poljskoj tako i širom sveta. Naša ponuda uključuje i rešenja za budućnost

Imaš više pitanja?

Naši savetnici čekaju vašu prijavu!

Naš tim

Mateusz Maćkowiak

Komercijalni direktor

Odgovoran sam za komercijalnu politiku kompanije. Dugogodišnje iskustvo na različitim prodajnim pozicijama mi omogućava da efikasno upravljam prodajnim timom i razvijam prodajne strategije. Odlikuju me veoma razvijene prodajne i pregovaračke veštine.

Agata Wódczak

Ključ za menadžer naloga

Odgovoran sam za uspostavljanje i održavanje stalnih kontakata sa strateškim klijentima. Svakodnevno se bavim određivanjem detaljnih uslova saradnje i nadzorom njenog pravilnog toka. Odlikuje me širok pogled i pre svega posvećenost realizaciji zadataka. Važno mi je da vodim računa o strategiji kompanije.

Kamila Lewandowska

Menadžer naloga

Kao klijent menadžer, brinem o najboljoj mogućoj usluzi za kompanije koje sarađuju sa nama. Ukoliko nekom od vas zatreba pomoć ili informacija o porudžbini, ili ima pitanja u vezi sa dostupnošću robe, stojim vam na raspolaganju. U moje dužnosti spada i podrška odeljenju prodaje i marketinga.

Adrian Dudziński

Regionalni predstavnik

Specijalizovan je za odeljenje prodaje i izvršava porudžbine. Moj domen je da pružim pouzdane informacije o našoj kompaniji i profesionalnu korisničku podršku, kako bi kvalitet prodaje bio na najvišem nivou.

Krzysztof Słomiński

Menadžer logistike

Kao rukovodilac logistike, nadgledam rad celog odeljenja i magacinske službe. Stalo mi je do što bolje efikasnosti izvršenja porudžbina, kao i svih pitanja vezanih za organizaciju transporta i skladištenja naše robe.

Izgradite vašu fotonaponsku instalaciju są nama!

Tajna pravilnog napravljenja PV instalacije leži u pravilnom izboru komponenata. Rešenja koja predlažemo su suština saradnje stručnjaka iz više oblasti. Naši građevinski inženjeri, električari, laboratorijski tehničari, krovopokrivači, dugogodišnji izvođači fotonaponskih sistema, metodično rade na stvaranju kompatibilnih i bezbednih proizvoda u
korisćenju. Inspirisani trenutnim potrebama tržišta, dizajniramo rešenja sa visokim faktorom veka trajanja i konkurentnim cenama. Zahvaljujući ovom pristupu, želimo da doprinesemo:

Radimo na ovoj funkcjonalnost

Izvinite, opisane funkcionalnosti će biti dodate u sledećoj verziji naše aplikacije. Uskoro ćete moći ga koristiti. Ipak već sada vas pozivamo na ostale funkcije „O aplikacije“ ili „Kontakt“ – naši savetnici su vam na raspolaganju.