IDI NA B2B APLIKACIJE

Punjače

Koristite svoju solarnu energiju za punjenje automobila, čamaca i akumulatora!

Energetska evolucija u službi poboljšanja klime

Svet se menja pred našim očima. Pretvaranje energije iz sunca, vetra ili vode u naizmeničnu struju je samo početak. Sve više investitora prepoznaje prednosti skladištenja energije i korišćenja ekoloških transportnih sredstava. Svakog dana na puteve u Poljskoj uđe više od 50 novih električnih automobila. A ovo je samo početak! Uskoro će punjači za automobile postati popularni kao punjači za telefone!

Zašto je vredno kupiti punjače sa našom aplikacijom?

Pogodnost, sigurnost i pažljivo odabrani raspon mogućnosti!

Efikasnost

Power Boost funkcija reguliše snagu kako bi osigurala optimalno vreme punjenja i zaštitila električni sistem od preopterećenja.

Visok kvalitet

Svaki uređaj pažljivo proveravamo pre nego što ga predstavimo na tržištu!

Mir

Uređaji su zaštićeni od curenja jednosmerne, naizmenične i pulsirajuće struje visoke frekvencije.

Udobnost

Povežite svoj uređaj preko Wifija ili Bluetooth-a pomoću besplatne aplikacije za mobilne uređaje.

Koj punjač izabrati?

Naša ponuda uključuje mnoge vrste punjača, koji se razlikuju ne samo po funkcionalnosti, već i po veličini, nameni i snazi. Pravilan izbor uređaja za naše potrebe je osnova zadovoljstva korišćenjem. Ako se osećate ovlašćenim da sami dopunite korpu za kupovinu, pripremili smo za vas put „Brze kupovine“. U situaciji kada vam je potrebna pomoć stručnjaka, izaberite virtuelnog savetnika. Više informacija o radu našeg rešenja dostupno je u kartici „O aplikaciji“.

Imaš više pitanja?

Naši savetnici čekaju vašu prijavu!

Odlučite se za pametno punjenje!

Sva rešenja koja predlažemo su pogodna za kuć́nu upotrebu. U ponudi imamo uređaje sa različitim strujama punjenja, zahvaljujući kojima smo u mogućnosti da izađemo u susret svakom investitoru. Punjači su kompaktnog dizajna koji se mogu montirati na zid u mnogim situacijama. Napredna električna zaštita ispunjava sve evropske standarde. Pozivamo vas na našu aplikaciju, gde ćete saznati sve detalje.

Radimo na ovoj funkcjonalnost

Izvinite, opisane funkcionalnosti će biti dodate u sledećoj verziji naše aplikacije. Uskoro ćete moći ga koristiti. Ipak već sada vas pozivamo na ostale funkcije „O aplikacije“ ili „Kontakt“ – naši savetnici su vam na raspolaganju.