IDI NA B2B APLIKACIJE

Skladišta energije

Čuvanje energije u sopstvenim akumulatorama je sada moguće! Pogledajte našu ponudu skladištenja energije!

Skladišta energije - daleka perspektiva ili trenutna potreba?

Ono što je donedavno izgledalo kao pesma za budućnost, danas počinje da revolucioniše fotonaponsko tržište u Evropi. Sve više investitora odlučuje se za kupovinu skladišta energije, jer zahvaljujući tome dobijaju jak argument u borbi protiv rastućih računa za struju i kvarova u elektroenergetskom sistemu. U SOLITAN-u imate veliki izbor baterija renomiranih proizvođača!

Zašto je vredno kupiti skladište energije uz našu aplikaciju?

Pogodnost, sigurnost i pažljivo odabrani raspon mogućnosti!

Nezavisnost

Zahvaljujući funkciji nuleve otpreme energije, nema potrebe da donirate i trošite energiju koristeći javnu mrežu.

Visok kvalitet

U ponudi su samo skladišta renomiranih proizvođača.

Svestranost

Možemo koristiti skladište energije za napajanje objekta, ali i električne ili hibridne automobile.

Udobnost

Skladišta su postavljena i spremna za upotrebu!

Pomoći ćemo vam da izaberete pravi uređaj u našoj aplikaciji!

Zar se ranije niste bavili skladišta,a energije? Ništa se nije dogodilo! Naš virtuelni savetnik će vam pomoći da izaberete baterije koje odgovaraju vašim potrebama. Javite nam koju instalaciju nameravate da napravite, a mi ćemo uraditi ostalo! Postoji i drugi put naručivanja, gde sami odlučujete šta i kako želite da kombinujete! Više informacija o radu našeg rešenja dostupno je u kartici „O aplikaciji“.

Imaš više pitanja?

Naši savetnici čekaju vašu prijavu!

Jedan uređaj, mnoge prednosti!

Skladištenje energije je univerzalno rešenje. Mogu se koristiti i u instalacijama na on-grid mreži ako i u hibridnom radu. Naš asortiman ima sve potrebne funkcije za dobru opremu. Opcija EPS vam omogućava da uključite punktni rad. BMS sistem štiti uređaje od prekomernog punjenja, dubokog pražnjenja i pregrevanja. Skladišta se takođe mogu međusobno kombinovati i proširivati, čime se dobija još veća energetska nezavisnost. Kao instalater, naći ćete sve što vam je potrebno za pokretanje najnovije generacije fotonaponskih uređaja!

Pozivamo vas da se upoznate sa ponudom SOLITAN-a!

Radimo na ovoj funkcjonalnost

Izvinite, opisane funkcionalnosti će biti dodate u sledećoj verziji naše aplikacije. Uskoro ćete moći ga koristiti. Ipak već sada vas pozivamo na ostale funkcije „O aplikacije“ ili „Kontakt“ – naši savetnici su vam na raspolaganju.