IDI NA B2B APLIKACIJE

Toplotne pumpe

Obnovljivi izvori energije takođe mogu pružiti toplotnu udobnost! Pogledajte našu ponudu toplotnih pumpi!

Optimizacija troškova sa obnovljivim izvorima energije

Toplotna pumpa je trenutno najčešće birani izvor toplotne energije u domaćinstvima i preduzećima. Među brojnim prednostima ovog rešenja možemo naći: relativno jednostavnu instalaciju, smanjenje emisije ili atraktivne subvencije. SOLITAN nudi rešenja za svaki budžet. Od prestižnih proizvoda, koji obezbeđuju toplotnu udobnost čak iu starijim zgradama, do jeftinih uređaja, idealnih za objekte koji su nedavno pušteni u upotrebu.

Zašto se isplati kupiti toplotne pumpe pomoću naše aplikacije?

Pogodnost, sigurnost i pažljivo odabrani raspon mogućnosti!

Deklaracije o usaglašenosti

Svaki proizvod dostupan u aplikaciji SOLITAN ima deklaraciju o usaglašenosti koja mu omogućava da se koristi u Evropskoj uniji.

Visok kvalitet

U našoj ponudi nalaze se pumpe renomiranih proizvođača.

Životnost

Visok kvalitet izrade ide ruku pod ruku sa natprosečnim radnim vekom naših toplotnih pumpi!

Stručnost

Vodimo računa da naš asortiman karakteriše visoka COP efikasnost!

Završite narudžbu sa virtuelnim asistentom!

Toplotna pumpa nije samo spoljna jedinica. Ceo sistem se sastoji od niza elemenata, uključujući: rezervoar tople vode za domaćinstvo, termostat i ventile. Pravilan izbor komponenti po konkurentnoj ceni može biti izazov za novog instalatera. Zbog toga smo pokrenuli uslugu virtuelnog savetnika koji će za nas izabrati sve komponente toplotne pumpe. Funkcija „Brza kupovina“ je prilika da u korpu dodate rešenja po vašem izboru. Više informacija o radu našeg rešenja dostupno je u kartici „O aplikaciji“.

Imaš više pitanja?

Naši savetnici čekaju vašu prijavu!

Garancije, efikasnost, konkurentne cene

Sve pumpe koje prodajemo su potpuno nove i pokrivene garancijom proizvođača. U SOLITAN-u ćete pronaći set komponenti i dodataka koji obezbeđuju pravilno funkcionisanje uređaja. Fokusiramo se na rešenja sa visokom energetskom klasom i povoljnim COP-om. Zahvaljujući odsustvu posrednika, u mogućnosti smo da ponudimo veoma povoljne cene. Obezbeđujemo nesmetane isporuke, tako da možete lako da skladištite svoje skladište u bilo koje doba dana ili noći. Pozivamo vas da koristite našu aplikaciju.

Radimo na ovoj funkcjonalnost

Izvinite, opisane funkcionalnosti će biti dodate u sledećoj verziji naše aplikacije. Uskoro ćete moći ga koristiti. Ipak već sada vas pozivamo na ostale funkcije „O aplikacije“ ili „Kontakt“ – naši savetnici su vam na raspolaganju.